Skip to main content

Om oss

Vår Historie

Sol og Vindkraft AS ble grunnlagt i januar 2022 som en fremstående aktør innen fornybar energi. Vårt opphav var en enkel ambisjon: å tilby miljøvennlige energiløsninger for både private boliger og bedrifter. Vi startet med en lidenskap for solcellepaneler, drevet av behovet for energieffektive løsninger i den norske konteksten.

Etter hvert utvidet vi vår portefølje for også å inkludere vindenergiløsninger. Dette ga oss muligheten til å tilby våre kunder et bredt spekter av miljøvennlige alternativer, og utnytte både vind og sol som verdifulle energikilder.

Vi utfører prosjekter over hele Norge, men har spesielt rettet vår oppmerksomhet mot Vestlandet, som er vårt primære fokusområde.
Vi er stolte av vår sterke tilknytning til Vestlandet, og vi forplikter oss til å betjene alle våre kunder med dedikasjon og ekspertise.

I dag er Sol og Vindkraft AS en pålitelig totalleverandør av solcellepaneler og andre energiløsninger. Vårt mål er å bidra til en mer bærekraftig fremtid ved å tilby innovative og pålitelige solenergiløsninger.

Om oss

Sol og Vindkraft AS er en totalentreprenør innen montering og godkjenning av solcelle/vindturbin-anlegg, og vi betjener et bredt spekter av kunder, inkludert bedrifter, private og offentlige organisasjoner. I tillegg til våre solcelletjenester, tilbyr vi også kompakte vindturbiner egnet for boliger, hytter og næringsbygg. En viktig del av vår forretningsfilosofi er å importere produktene selv, og dermed unngå unødvendige mellomledd i forhandlerkjeden. Dette gir våre kunder direkte tilgang til høykvalitetsprodukter. Vi leverer også våre produkter til andre montører som verdsetter kvalitet og pålitelighet.

Vårt dedikerte team består av erfarne montører som er kjent for sin proaktive tilnærming til arbeidet. Vi har en pågående forpliktelse til effektivitet og kreativitet for å finne de beste løsningene for våre kunder. Sikkerheten til våre ansatte og integriteten til anleggene vi bygger er alltid i sentrum av vårt arbeid. Sol og Vindkraft AS er stolt av å levere pålitelige og sikre energiløsninger for en bærekraftig fremtid.

Lokal tilknytning

Sol og Vindkraft AS har en målrettet satsing på å etablere et lokalt kompetansesenter for utvikling av fremtidsrettede energiløsninger. Vår strategi med lokalt nærvær gir oss muligheten til å tilby konkurransedyktige priser og en effektiv kundeservice som er skreddersydd for våre kunders behov. Vår tilstedeværelse på lokalt nivå gir oss også muligheten til å være en verdifull ressurs for lokalsamfunnet når det gjelder informasjon om og kunnskap om fremtidige energiløsninger.

Vi er opptatt av å fremstå som en attraktiv arbeidsplass på lokalt nivå med et spesielt fokus på utviklingen av fremtidsrettede energiløsninger. Sol og Vindkraft AS legger vekt på å bruke lokal arbeidskraft i faste stillinger, og dette er en viktig del av vår forpliktelse til å styrke den lokale økonomien og samfunnet.

Kundebehandling

Bolig  

For boligkunder tilbyr vi gratis befaring og tilbud på komplett solcelleanlegg.

Landbruk

For landbruk tilbyr vi å utarbeide et løsningsforslag som vil omfatte en total oversikt over aktuelle Grønn Energi tiltak (solcelle på tak, bakkemontert solcelle, vindturbin, batteriløsninger) på gården. Her vil en da få en oversikt over aktuell inntjening og overslag på investeringer.

Næringsbygg

For næringsbygg vil en også kunne tilby et løsningsforslag som vil omfatte en total oversikt over aktuelle Grønn Energi tiltak og tiltak for å redusere energibruk i bygninger, slik at en kan søke om støtte fra ENOVA som tilbyr 30% støtte til investeringer, maks 10 mill., forutsatt en energireduksjon på minst 20%.

Fyll ut kontaktskjema så kontakter vi deg for å avtale en gratis befaring.

Etter befaringen vil vi kunne gi deg et tilbud på hva et solcelleanlegg eller vindturbinanlegg vil koste på din tomt, hvor mange paneler, forhold og forventet effekt på anlegget.

Kontakt oss

vårt galleri